E2 karrier

Az E2 Hungary új piaci szereplőként előnyös feltételekkel, versenyképes ajánlatokkal van jelen a vállalati energiaszolgáltatások piacán. A Magyar Telekom az ügyfélelérésben és ügyfélkiszolgálásban szerzett jelentős tapasztalatával, a MET pedig energiaipari szakértelmével járul hozzá a közös vállalat sikeréhez.

Csapatmunka

Az E2 Hungary több mint száz főt foglalkoztat. Csapatunkban számos, az iparágban jártas szakember dolgozik, akik mindent megtesznek a maximális ügyfélélmény eléréséért, ami a vállalati célok megvalósulásának záloga. A közös célok eléréséhez elengedhetetlen az együttműködés, a konstruktív légkör, amelyhez megfelelő hátteret az Infoparkban két szinten működő, minden igényt kielégítő, modern központi iroda szolgáltat a vállalat munkatársai részére.

Egyéni karrier

Nagy változások csak a munkavállalókkal együtt érhetők el, ezért az E2 Hungary elkötelezett munkatársai szakmai és személyes fejlesztése iránt. Célunk egy erős vállalati kultúra megteremtése, amely támogatja a sokszínűséget, teret ad az egyéni kezdeményezéseknek, és a munkavállalók karriercéljainak megvalósulását szolgálja.