Az E2 Hungary a magyar vállalati villamosenergia- és földgázpiac egyik meghatározó szereplője, a MET és a Magyar Telekom 50-50 százalékos, önállóan működő vegyesvállalata.

A 2007-ben Magyarországon alapított MET Csoport az európai energiakereskedelem egyik vezető vállalata. A svájci központú cégcsoport az európai földgáz-, áram- és kőolajpiacok aktív szereplője, a leányvállalatai révén 14 országban (Ausztria, Bulgária, Egyesült Királyság, Horvátország, Magyarország, Németország, Olaszország, Románia, Spanyolország, Svájc, Szerbia, Szlovákia, Törökország, Ukrajna) van jelen, 22 nemzetközi kereskedési ponton és 25 ország gázpiacán kereskedik. Jelentős végfogyasztói ügyfélkörrel bír Horvátországban, Magyarországon, Olaszországban, Romániában, Spanyolországban és Szlovákiában. Közép-Európa legnagyobb gáztőzsdéjén, az osztrák VTP-n a MET Csoport az első 5 kereskedő között van.

A Magyar Telekom Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója, amely a telekommunikációs és infokommunikációs (ICT) szolgáltatások teljes skáláját nyújtja, beleértve a vezetékes és mobiltelefonos, az adatátviteli és nem hangalapú, valamint az informatikai és rendszer-integrációs szolgáltatásokat. A Magyar Telekom többségi tulajdonosa a Makedonski Telekomnak, Macedónia legnagyobb vezetékes és mobilszolgáltatójának. A Magyar Telekom többségi tulajdonosa (59,21%) a Deutsche Telekom AG.